Online IT kurser


  •     


hvad er Online kursus hos Officekonsulenterne
Vi mener det når vi siger, det er kursus - men det blot foregår online. Du kommer ikke til at sidde i dagevis og selv læse dine materialer. Du kommer på kursus, ved skærmen som om instruktøren var hos dig.
Vi bruger webcam, og alle moderne hjælpemidler til at kunne formidle stoffet til dig igennem programmer på nettet. Vi benytter kun programmer, der er gratis for dig at bruge og derfor kan udgifterne også holdes nede på et minimum.

Kan mine kollegaer komme med på kursus?
Ja online kurset her fuldstændigt som vores alm. officekurser. Det foregår blot via en skærm, så har dine kollegaer en PC med lyd så kan de være med på kurset. I bestemmer som altid selv indhold, varighed og niveau i samarbejde med instruktøren.

hvad er fordelen for dig?
Den helt åbenlyse fordel for dig, er at du kan sidde bag din skærm og have hverdagen der stadigvæk. Det vil sige vi kan lave kurser af en times varighed, men også af flere dages varighed.

Samlet fordele for dig er:
  • Du er samme sted som du plejer

  • Du har adgang til dine netværk og filer

  • Billiger end at få en instruktør ud i virksomheden

  • Face2Face undervisninghvad kræves det af dig?
Vi bruger alle de moderne hjælpemidler der er tilgængelige på nettet for at kunne levere den ydelse som du betaler for. Vi har valgt at bruge Google hangouts som vores primære platform. Denne platform giver os de muligheder for både at kunne overtage din skærm, vise dig vores, vise webcam og ikke mindst dele filer.

Det vil sige, du skal have en Google+ konto og du skal følge Officekonsulenterne på G+ via linket nedenfor.


Herefter er du sådan set klar til at booke et kursus hos os. Du skal blot vælge et af vores kurser og henvende dig til os som normalt. Så sætter vi en dato og kalder dig/dine kollegaer op den dag vi har aftalt.
Navn:


E-mail:

Find os på G+ IT kurser Tlf: 70 238 237 - salg@officekonsulenterne.dk