Vi hjælper dig videre med dit IT kursus

Vil du kontaktes?
- Udfyld formularen og tryk på den grønne knap Du får svar senest Mandag kl. 9.00
Bestil IT kursus her
Navn:


E-mail:


Kommentar:Kontakt os for samarbejde
Vi har vores kontor centralt placeret i Odense, og vores konsulenter er vant til at rejse rundt i hele landet til vores kunder. Vi kommer gerne ud til din virksomhed, både til det indledende møde, men naturligvis også for at undervise.

  •     


Ønsker din virksomhed at lade Officekonsulenterne give et bud på hvordan vi kan hjælpe med planlægning og afholdelse af dit næste IT kursus, så er du velkommen til at kontakte os ved at udfylde felterne til højre og trykke send.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på vores adresse:

  Officekonsulenterne
Nr. Lyndelse Vej 2
5260 Odense S

Tlf: 70 238 237
Mail: salg@officekonsulenterne.dk
CVR: 29 04 97 69Virksomheden er startet i november 2005 af Christian Kjær og benytter sig af freelance undervisere til det meste af vores undervisning ved kunderne.
Som du kan se så har vi igennem disse år betjent nogle af danmarks største og mest prominente virksomheder med målrettet IT kurser.

Du kan desuden se officekonsulenterne på LinkedIn. Klik på knappen nedenfor og følg os, så får du nyhederne som en af de første.kan findes på Google+, hvor du også kan følge ham og de ting han går og laver.Find os på G+ IT kurser Tlf: 70 238 237 - salg@officekonsulenterne.dk