deltag på it kursus med teambuilding

Teambuilding på dit IT kursus

IT kursus med teambuilding
Vil du have et tilbud på dit IT kursus med teambuilding?
Udfyld nedenfor og tryk send
Dette får du på vores kurser:
  • 12 års erfaring.
  • Kurset afholdt i din virksomhed
  • Konkret hjælp til bedre arbejdsrutiner
  • Nærvær og fleksibilitet


Navn:


E-mail:


Spørgsmål om kursus:


  •     


Hvad gør det for min afdeling

Alle kender til teambuilding, og alle kender til IT kurser. Ihvertfald i den traditionelle forstand, hvor man på et IT kursus sidder stille på sin plads og modtager undervisning. Formentligt med en vekselvirkning mellem teori og praksis. Her kan man nogen gange opleve at nogle af tingene har lidt svært ved at hænge fast efter et par dages kursus. Det er ofte fordi, man ikke giver sig tiden til at få indarbejdet den nye viden.
På vores it kurser med teambuilding, der tager vi udgangspunkt i at det er en hel afdeling man har på kursus, og vi bruger her en stor del energi på at få det nye stof til at lagre sig, samtidig med at medarbejderne bliver udfordret og skal arbejde sammen om nye ting.
For deltagerne og virksomheden betyder det at man husker det lærte langt bedre, man bliver bedre til at samarbejde og man bliver mere tryg ved at spørge hinanden om hjælp i hverdagen.

Hvad indeholder det

Disse kurser er to delt. Det betyder at der er en IT kursusdel, som du kan frit kan vælge mellem vores it kurser. Herudover er der en teambuilding/praktisk øvelses del. Denne del sammensættes af flere forskellige dele, hvor de væsentligste dele er:
  • Fysisk udfordring - det kunne være ild, vand eller andre ting
  • Samarbejdsøvelser
  • Energizers i løbet af dagen
  • Lær hinanden at kende på en anden måde
  • Hygge om aftenen
Der bliver ikke kravlet i træer, sejlet på vandet eller andet. Det er stadig udfordringer, men det er små udfordringer der kan fylde meget i hverdagen.

Hvor afholdes det

Da denne type kursus kræver en del af området, hotel, lokaler osv. så afholder vi det helst på hoteller rundt om i landet hvor der er plads til de udfordringer vi skal lave. Vi har afholdt arrangementer over hele landet, og uanset hvor virksomheden ligger så kan vi finde et hotel ikke så langt fra. Dog skal der være noget afstand, så folk kan mærke de er væk hjemmefra. For at dette bliver optimalt, så kræver det at det afholdes som et internat kursus, hvor vi er sammen i 2-3 dage.

Hvad koster det

Det er et meget ressource krævende kursus. Både hvad angår lokation, udstyr og forberedelse. Så disse kurser er noget dyrere end normale IT kurser for virksomheder. Hvis du sender en forespørgsel ved at udfylde formularen til højre, så beregner vi en færdig pris til dig. Vær opmærksom på at vi på disse kurser ofte har 2 instruktører på, netop for at få den fede energi der skal til at få det fulde udbytte ud af det.

Hvornår afholdes det

Som alle vores andre IT kurser, så afholdes disse kurser også når det passer jer. Det vil sige, vi finder ud af et tidspunkt - enten hverdag eller weekend hvor I kan og så finder vi instruktørene, hotellet osv. så det hele kommer til at passe.
Det er vigtigt at finde et tidspunkt, hvor hele afdelingen kan komme ud og nyde et par dage væk fra det hele.

Tid til fordybelse og læring!


Find os på G+ IT kurser Tlf: 70 238 237 - salg@officekonsulenterne.dk