Spilder dine medarbejder alt for meget tid på excel?

Mere viden om Excel? Klik her
Vil du kontaktes?
- Udfyld formularen og tryk på den grønne knap Du får svar senest Mandag kl. 9.00
Kursus:

Dette får du på vores kurser:
  • 12 års erfaring.
  • Kurset afholdt i din virksomhed
  • Konkret hjælp til bedre arbejdsrutiner
  • Nærvær og fleksibilitet


Navn:


E-mail:


Spørgsmål om kursus:

Så er det muligvis fordi, at de mangler erfaring i hvordan man anvender excel og alle de muligheder der findes i programmet.

Hos Officekonsulenterne udbyder vi blandt mange forskellige office kurser også excel kurser, der kan hjælpe dine medarbejdere eller dig selv til at blive endnu bedre til, at arbejde med alle de muligheder der findes i excel. Dette vil kunne være med til at spare tid i hverdagen, og gøre at dine medarbejdere vil kunne fokusere på andre og mere relevante ting for din virksomhed.

Mange kender ikke halvdelen af alle de forskellige formler i excel der findes, og ved at få et større kendskab til disse, kan der spares meget tid hver eneste dag, ligesom det vil blive muligt at anvende excel til ting du aldrig før havde troet det var muligt.

Hvis du vælger et excel kursus fra Officekonsulenterne vil vi sørge for, at du får et solidt indblik i mange af alle de formler i excel der findes, således at du er godt rustet til dit arbejde med excel. Ligesom at du vil lære mere omkring opslags formler, og hvordan det er muligt at finde disse.

Hos Officekonsulenterne sørger vi også for at vores excel kurser er tilpasset lige netop din virksomhed, derfor kommer vi ud til jer, lige meget hvor i landet i befinder jer. Det koster også det samme, så det er lige meget om i bor i ålborg eller København, prisen ændrer sig ikke.

Ved at komme ud til jer sikre vi os, at vi får mulighed for at fokusere på lige netop den udgave af excel i anvender, og vi vil kunne tage problemstillinger op som i normalt møder i hverdagen. Dette er med til at give en mere relevant excel undervisning, og der vil være flere ting i vil kunne tage med fra vores excel kursus.

Nu er det så op til dig, om du ikke skulle vælge Officekonsulenternes excel kursus, og være med til at styrke din virksomheds muligheder for at klare sig i en verden hvor computeren, og dens programmer, spiller en større og større rolle.

Hos Officekonsulenterne tilbyder vi også en masse forskellige excel kurser så det er helt op til jer, hvilket excel kursus i ønsker at høre mere om. Alt efter hvad der vil være mest relevant for jer og jeres virksomhed, vi hjælper jer selvfølgelig gerne med at sammensætte en pakke der passer perfekt til jer. Således at alle får mest ud af excel kurset.Find os på G+ IT kurser Tlf: 70 238 237 - salg@officekonsulenterne.dk