Store dokumenter i word

Mere viden om Word? Klik her
Vil du kontaktes?
- Udfyld formularen og tryk på den grønne knap Du får svar senest Mandag kl. 9.00
Dette får du på vores kurser:
  • 12 års erfaring.
  • Kurset afholdt i din virksomhed
  • Konkret hjælp til bedre arbejdsrutiner
  • Nærvær og fleksibilitet


Navn:


E-mail:


Spørgsmål om kursus:

Mange har prøvet at bruge word, og mange har også prøvet at arbejde med relativt store dokumenter i word. Rigtigt mange har deraf også prøvet at word pludselig går ned, eller ikke opfører sig som den skal når først dokumenterne bliver rigtigt store.
Det kan være man sidder og laver store udbudsmaterialer, store kontrakter, rapporter eller noget helt andet. Uanset hvad så kan word være besværlig at arbejde med når først dokumenterne bliver tilpas store.

Sektioner i word
Sektioner har altid været en smule mystisk at arbejde med i word. For det første - hvad er det overhovedet og kan man/skal man bruge det til noget.
Ja sektioner er bestemt noget der skal skal og kan bruges til en masse. Det bruges til at skille et dokument ad i mindre dele. Dette kunne eksempelvis bruges, hvis man har sider i midten af dokumentet der skal vendes anderledes. Det kunne også være, hvis man har sider hvor man ikke ønsker der skal sidenummerering på.

Indholdsfortegnelse, stikordsregister og krydshenvisninger
En meget vigtig detalje i de fleste dokumenter. Altså at man har oversigter der gør at læserne nemt og hurtigt kan finde rundt i dokumentet. Det kan være svært at få til at lade sig gøre - men med de rette typografier, sektioner og andre indstillinger så lykkedes det som regel.

Typografier
Typografier er lidt ligesom sektioner en af kernerne i Word. Skal man virkelig lave sine dokumenter på den perfekte måde, så skal man have 100% styr på sine typografier. Her kan opsætte margin, tabulator, skrifttyper og alt muligt andet visuelt. Det er her den helt store tidsbesparelse i word den kommer.

Og hvad så?
Hvis du skal igang med at arbejde med store dokumenter i Word, så skal du på kursus. Du kan kontakte os allerede idag så sammensætter vi et kursus til dig, hvor fokus er på store dokumenter og at få løst dine arbejdsudfordringer i word.

Oversigt over word kurser


Find os på G+ IT kurser Tlf: 70 238 237 - salg@officekonsulenterne.dk