Hvad kan man egentligt gøre med Word?

Mere viden om Word? Klik her
Vil du kontaktes?
- Udfyld formularen og tryk på den grønne knap Du får svar senest Mandag kl. 9.00
Dette får du på vores kurser:
  • 12 års erfaring.
  • Kurset afholdt i din virksomhed
  • Konkret hjælp til bedre arbejdsrutiner
  • Nærvær og fleksibilitet


Navn:


E-mail:


Spørgsmål om kursus:

De fleste har word installeret på deres PC idag, i kraft af de har en Office pakke. Microsoft Word er også et af de programmer der bliver startet op engang imellem - men rigtigt mange mennesker ved ikke hvad Word egentligt er i stand til og bruger det ikke til mere, end hvad en simpel udgave af Wordpad kunne klare. I denne artikel vil vi prøve at komme med lidt input til hvad man kan arbejde med i Word, som mange folk overser når de starter med at bruge programmet.

Styles i Word
Når du arbejder med tekster i Word, så er der mange indstillinger man sidder og laver flere gange. Det kan være margen indrykninger, tabulatorstop, tekststørelse og skrifttyper. Ofte sidder man ad-hock og laver disse ændringer istedet for fra starte af at definere de 2-7 styles man skal bruge igennem dokumentet. Det har den fordel at dokumentet bliver langt mere ensartet og du slipper for at lave en masse manuelt arbejde.

Tabeller
Ofte så opfører Word sig mærkeligt når man har lavet dokumentet og begynder at flytte rundt på ting. Det kan du ofte undgå ved at benytte tabeller til at opsætte dine tekster i. Tabeller i Word er som altid opbygget af rækker, kolonner og celler. Det sidste kan flettes således at det matcher dit konkrete behov. Man kan faktisk også i Word tabeller, lave beregninger - men der vil vi nu anbefale at I bruger Excel.

Noter
Når du laver dine store dokumenter, så kan det være en fordel at have en masse noter. Det være sig både fodnoter, og noter i enden af dokumentet. Du kan desuden lave en masse med både linienumre, sidenummerering der altsamme gør dit dokument langt mere læsevenligt.

Andet
Der er meget andet i Word som du kan arbejde med. Hvis du holder øje med denne side, så vil der komme flere undersider med ekstra information.

Oversigt over word kurser


Find os på G+ IT kurser Tlf: 70 238 237 - salg@officekonsulenterne.dk